Info om oss - Fjellredningen Tydal

Gå til innhold

Hovedmeny

Info om oss

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Fjellredningen Tydal er en undergruppe av Norsk Folkehjelp Tydal. Fjellredningen har sitt utspring i sanitetsgruppa. Fjellredningen er en gruppe som har litt mere utstyr/opplæring enn resten av de som er med i saniteten. Denne gruppa skal ikke være større enn ca 16-18 personer. Vi kaller oss Fjellredningen fordi vi har et samarbeid med den "Svenske Fjellredningen", og da er det mye enklere å bruke den samme betegnelsen. Vi synes også at Fjellredningen passer mye bedre til til oss, med tanke på hva vi driver med. Fjellredningen Tydal er aktiv både sommer og vinter. Personell til Fjellredningen rekrutteres fra sanitetsgruppa.

Våre oppgaver består i å bistå Politi/HRS ved leteaksjoner o.l., men vi har også en del oppdrag for AMK. AMK oppdragene er først og fremst om vinteren, mens oppdragene for Politi/HRS kan foregå gjennom hele året. Fjellredningsgruppa er de som står for mesteparten av oppdraga vi har om vinteren, men når det er behov så bruker vi også mannskap fra resten av sanitetsgruppa.

Utenom oppdrag for Politi/HRS og AMK, så tar vi på oss sanitetsoppdrag i forbindelse med forskjellige arrangement. Ved disse oppdraga så brukes det mannskap fra hele sanitetsgruppa. Vi har de siste årene vært med på følgende arrangement: Bukkhammerrennet, Kubjørgtrimmen, Karolinerløpet, Pilegrimsrittet og Syltoppen Opp.

Hvis det er noen som ønsker å være med i sanitetsgruppa så er det bare å ta kontakt med oss. Send oss gjerne en mail med litt info om hvorfor du ønsker å være med. Ta også med litt om hvilke førstehjelpskurs o.l. du eventuelt har vært med på. Oppgi også alder, mobilnummer og mailadresse.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen